hierros y karbones için ürünler (3)

Biyoenerjetik

Biyoenerjetik

Enerji üretimindeki çeşitlerimiz, yüksek rustiklik seviyesi, yüksek performans ve çevreye olan olumlu etkisi ile karakterizedir. Kış Kolzası: Fricola: Yeni nesil "00" kış kanola. Mükemmel verimlilik ve çeşitli yetiştirme koşullarında çok düzenli. Çok iyi başlangıç dayanıklılığı. Erken ekimlerde uzamaya karşı çok hassas değil. Orta-geç çiçeklenme ve olgunlaşma erkenciliği. Orta boy. Daha iyi çıkış şansı veren bin tohumun iyi ağırlığı. Soğuk bölgelerde Ekim ayının ilk yarısında ve sıcak bölgelerde Kasım ayının ilk yarısına kadar ekim yapın. Kış sonunda m2 başına 40-45 bitki hedeflenmesi önerilir. Çıkış problemlerini önlemek için 6-8 kg/ha ile ekim yapın. İlkbahar Kolzası: Valle de oro: KANOLA "00" İÇİN ALTERNATİF YENİ ÇEŞİT. Yüksek yağ içeriği. DAYANIKLILIK VE MÜKEMMEL PERFORMANS. AKDENİZ ALTERNATİF TİP Üretimde mükemmel sonuçlar elde etti ve şu anda en çok ekilen çeşitleri %10'dan fazla aştı.
Toz, granül ve çözünebilen leonarditler. - Leonarditlerden elde edilen sıvı ve katı humik ve fulvik asitler

Toz, granül ve çözünebilen leonarditler. - Leonarditlerden elde edilen sıvı ve katı humik ve fulvik asitler

►Toprağın verimli olması ve tarım döngülerinde sorun yaşamaması için gerekli olan kil-hümik komplekslerin geri kazanımı, katyon değişim kapasitesini (C.I.C) doğrudan artırır. ►Tarım topraklarında su ve besin maddelerinin tutulmasını geri kazandırır ve artırır. ►Kil topraklarını daha geçirgen ve havadar hale getirirken, kumlu topraklara tutarlılık kazandırarak su ve besin maddelerinin tutulmasını artırır. ►Toprakta bulunan ve uygulanan iyonların şelatlama etkisini artırarak makro ve mikro elementlerin alımını artırır. ►Demir (Fe) alımını kolaylaştırır ve köklere zor koşullarda veya demir (Fe) kıtlığında daha iyi ulaşmasını sağlar. ►Makro ve mikro elementlerin sindirilemeyen mineral tuzlarının oluşumunu engeller. ►Fosforun (P) Kalsiyum (Ca) ile serbest bırakılmasını sağlar.
Cantabria Hamsisi PREMIUM Zeytinyağında

Cantabria Hamsisi PREMIUM Zeytinyağında

Cantabria'nın lezzetli hamsi filetosu zeytinyağında. Geleneksel yöntemle hazırlanmış, olgun, temiz ve tuz oranı ideal. Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir. Yarı konservedir, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, üzerini yağ ile kapatın ve 5 gün içinde tüketin. Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılması önerilir. Ürünlerimize sevgi ve saygıyla yaklaşmaktayız, bunu masanızda hissedeceksiniz. İçindekiler: Hamsi filetosu, zeytinyağı ve tuz Net ağırlık: 50 gr Ağırlık: 28 gr SKU: RR-50